Klanten geven ons een score van 4,2/5
Schilderwerken Tom Verelst

Binnenschilderwerken Halle-Zoersel

Schilderwerken Tom Verelst

Met schilderwerken Tom Verelst geven wij elk jaar kleur aan honderden interieur-ideeën. Fris je inrichting op of start met de gedetailleerde afwerking van je nieuwbouwproject met onze fijne binnenschilderwerken, onderbouwd met professioneel kleuradvies.
Gratis offerte

Onze binnenschilderwerken

Het zit 'm in de details

Voor onze schilders is de perfecte afwerking het grootste doel en de norm. Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel schilder kennen we de kneepjes van het vak en weten we dat elke borstelveeg telt en bijdraagt aan het totaalplaatje van je interieur. 
Binnenschilderwerken

Kleuradvies

Het kiezen van de kleur voor je binnenschilderwerken is van levensbelang voor het eindresultaat. Het is een onderdeel van de symbiose binnen je interieur. Alles moet kloppen. Wij werken daarom samen met de hoogkwalitatieve verven en de professionele kleuradviseurs van Boss Paints. Zij kunnen mee onze projecten ondersteunen en onderzoeken samen met jou de beste kleuropties.

Hyper flexibel, hyper efficiënt

Omdat we met een compact team werken, kunnen we ons volledig aanpassen aan jouw idee of concept. Zo zijn we in staat aandacht te schenken aan de kleinste details voor een prachtig afgewerkt binnenschilderwerk. 

Stipte, transparante uitvoering

We beginnen niet aan onze binnenschilderwerken voor we op dezelfde golflengte zitten over elk aspect, hoe klein ook. Wij zitten daarom graag even met je aan tafel om het project te overlopen en een stabiele prijsofferte op te stellen. Het zit 'm in de details!

Geef je interieur kleur!
Contacteer ons voor een gratis offerte. Ontdek ook onze professionele buitenschilderwerken.

Realisaties

Interesse in onze diensten?

Schilderwerken Tom Verelst | Sniederspad 3 bus 2, 2980 Halle-Zoersel | info@schilderwerkentomverelst.be | 0478 34 18 27