Klanten geven ons een score van 4,2/5
Schilderwerken Tom Verelst

Buitenschilderwerken Halle-Zoersel

Schilderwerken Tom Verelst

Met Schilderwerken Tom Verelst verfrissen en verbeteren wij ook de buitenkant van je huis of kantoor. Onze professionele buitenschilderwerken geven je gevel, ramen, enz. de nodige facelift, afgestemd op jouw unieke uitstraling.
Vraag een offerte aan

Onze buitenschilderwerken

Met duurzame kwaliteitsverven voor buiten

De uitstraling van uw huis of kantoor is alles voor een goede eerste indruk. Het vertelt iets over hoe het er binnen aan toe gaat. Met onze professionele buitenschilderwerken slagen wij er keer op keer in de identiteit van een gezin of commerciƫle omgeving te vertalen naar een mooie, frisse buitenkleur die anderen doet dromen.
Buitenschilderwerken

Kwaliteitsverven

Uiteraard hebben we voor buitenschilderwerken andere verf nodig dan voor binnenschilderwerken. De verf moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en temperaturen, om zijn uitstraling vele jaren te behouden. Daarom werken wij altijd met de hoogwaardige verven van Boss Paints, voorzien van professionele kleuradviseurs die jouw project kunnen ondersteunen.

Bescherm je gevel, hout- en metaalwerk

Door regelmatig de buitenkant van je huis of kantoor te schilderen, houd je het pand niet alleen fris, het beschermt ook de materialen waarmee het is opgebouwd. Het belet dat roest, houtrot of vochtproblemen je gevel, ramen of metaalwerk aantasten en afbreken. Het blijft beschermd.

Stipte, transparante uitvoering

We beginnen niet aan onze buitenschilderwerken voor we op dezelfde golflengte zitten over elk aspect, hoe klein ook. Wij zitten daarom graag even met je aan tafel om het project te overlopen en een stabiele prijsofferte op te stellen.

Houd de buitenkant van je pand fris en stralend! Contacteer ons voor een offerte.

Realisaties

Interesse in onze diensten?

Schilderwerken Tom Verelst | Sniederspad 3 bus 2, 2980 Halle-Zoersel | info@schilderwerkentomverelst.be | 0478 34 18 27